Experience the art of performance

De Tuning-Box pro is een OBDII digitale tuningchip-box, een apparaat dat blijvend wordt aangesloten op de OBD II uitgang van uw auto en zo de prestaties van de auto verbetert. Als dit handige apparaat is aangesloten, ontvangt de chiptuning box dezelfde informatie als de computer van de auto krijgt.

Prestaties:

  • tot 35 pk meer vermogen
  • tot wel 25% meer koppel
  • brandstofbesparing tot 15%

Met de ontvangen gegevens is het apparaat in staat de laaddruk, hoeveelheid brandstof,  inspuittijd, druk en andere variabelen aan te passen. Dit zorgt ervoor dat de prestaties van de auto verbeteren. De OBD Tuning boxen overschrijden de eisen van de fabrikant niet en werken alleen binnen de tolerantie van de motor.

Door deze criteria toe te passen wordt er voorkomen dat onze chip box schade aan de motor of componenten toebrengt. Omdat onze apparaten geen van de instellingen permanent wijzigen, is het voldoende om de chip box los te koppelen van uw OBD II aansluiting om de auto weer terug te laten gaan naar de oorspronkelijke instellingen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.